Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Werving en selectie

Werving en selectie

Wilt u de werving en selectie van ingenieurs uitbesteden aan een ervaren recruitment bureau in de omgeving van Antwerpen? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij Rialto Recruitment. Als gespecialiseerd selectiekantoor in het aanwerven van ingenieurs en technische profielen zijn wij uw uitgelezen gesprekspartner in de ruime regio rond Antwerpen. Hierbij zullen wij gegarandeerd voor de juiste match zorgen.

Zorgvuldige werving en selectie van ingenieurs door Rialto Recruitment, gelegen nabij Antwerpen

Het uitbesteden van werving en selectie van medewerkers, zoals ingenieurs, aan een gespecialiseerd bureau biedt zo zijn voordelen. Vandaag de dag zijn hooggekwalificeerde werknemers niet eenvoudig te vinden, omdat velen al een baan hebben. Dit resulteert in een tijdrovende bezigheid terwijl u zich het liefst richt op uw core business. Bij Rialto Recruitment werken we middels een vaste procedure voor het zorgvuldig vinden van de perfecte match voor uw bedrijf:

  • Opstellen functie- en bedrijfsprofiel;
  • Rekruteringsplan;
  • Screening van mogelijke kandidaten;
  • Rapportering en gesprekken;
  • Aanwerving;
  • Verdere opvolging.

In dit gehele selectieproces blijft u te allen tijde op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het vervullen van de functie binnen uw bedrijf. Bovendien kunt u via een ontsloten klantenportaal de verschillende stadia real-time volgen.

Neem contact op bij interesse

Bij interesse in het uitbesteden van de werving en selectie van ingenieurs neemt u contact op met het bureau Rialto Recruitment, gelegen nabij Antwerpen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +32 (0)3 443 04 80. Graag bespreken wij de mogelijkheden voor de te vervullen ingenieursfunctie bij uw organisatie. Heeft u vragen? Wenst u meer informatie? Ook dan neemt u contact op met het bovenstaande telefoonnummer of het contactformulier.

Contactgegevens

Wenst u meer info over onze diensten, aarzel niet ons te contacteren op +32 (0)3 443 04 80 of vul uw gegevens in via onderstaand contactformulier, dan contacteren wij u zo snel mogelijk.

Neem vrijblijvend contact op

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of via telefoon of mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Plan je route naar ons kantoor in Niel

Vul je vertrek adres in en bereken je route.