Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Selectiekantoor

Selectiekantoor

Bent u als organisatie op zoek naar een selectiekantoor nabij Antwerpen dat gespecialiseerd is in technische profielen? Omdat u nieuwe medewerkers wilt aanwerven die beschikken over de juiste educatie en competenties? Dan kunt u uitstekend terecht bij Rialto Recruitment. Als selectiebureau, gevestigd in Niel nabij Antwerpen, zijn wij gespecialiseerd in het rekruteren van technische profielen in een divers aantal sectoren. Daarbij geloven wij in maatwerk, zowel in de aangeboden contractvorm als in de zoekmethode.

Diverse services van selectiekantoor Rialto Recruitment

Dankzij onze uitgebreide bedrijfservaring gebruiken wij alle rekruteringsmogelijkheden om een geschikte kandidaat te vinden voor uw organisatie. Als selectiebureau, gespecialiseerd in technische profielen, helpen wij u bij:

De werkwijze van selectiebureau gespecialiseerd in technische profielen

Vanuit de expertise en ervaring van selectiekantoor Rialto Recruitment streven wij naar het vinden van een perfecte match waar u behoefte aan heeft, dit in de ruime omgeving rond Antwerpen. Hierbij worden allereerst het functie- en bedrijfsprofiel opgesteld in een dossier, waarna het rekruteringsplan volgt, oftewel, de zoektocht naar de juiste kandidaat start. Hierna vindt er een uitgebreide screening plaats die gerapporteerd wordt aan u als opdrachtgever. In het algehele proces wordt iedereen geïnformeerd over de voortgang en kan de procedure real-time gevolgd worden.

Interesse? Bel onze technisch opgeleide consultants!

Bij interesse in de diensten van selectiekantoor Rialto Recruitment neemt u contact op met onze technisch opgeleide consultants via het contactformulier of via +32 (0)3 443 04 80. Dan bespreken wij samen met u over de te vervullen vacature. Heeft u vragen? Wenst u meer informatie over ons als selectiebureau gespecialiseerd in technische profielen, dan bent u uiteraard ook welkom bij ons te Niel, nabij Antwerpen.

Werving en Selectie

Binnen OMBRELO zorgen wij voor de juiste match tussen uw verwachtingen en hoger opgeleide profielen.
We hanteren een zorgvuldige screening en selectie van de kandidaten naar hard– en softskills.
We blijven de kandidaten verder opvolgen binnen onze garantieafspraken.

Interim Management
  • U zoekt een nieuwe medewerker aan te werven voor een contract van bepaalde duur?
  • U zoekt hiervoor zeer ervaren medewerkers op freelance basis?
  • Contacteer dan zeker Birgit Miechielssens van onze afdeling Interim Management.
Technical Outsourcing
  • Via onze manier van matching en d.m.v. onze technische experten die in onze Crew aanwezig zijn, is het onze prioriteit om ervoor te zorgen dat outsourcing in beide richtingen een positief gevoel geeft  of m.a.w. een perfecte samenwerking met jouw en onze Crew.
  • Meer weten over TechCrewZ, contacteer snel Tom De Mol.

 

Contactgegevens

Wenst u meer info over onze diensten, aarzel niet ons te contacteren op +32 (0)3 443 04 80 of vul uw gegevens in via onderstaand contactformulier, dan contacteren wij u zo snel mogelijk.

Neem vrijblijvend contact op

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of via telefoon of mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Plan je route naar ons kantoor in Niel

Vul je vertrek adres in en bereken je route.