Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Recruitment

Recruitment

Bent u op zoek naar een recruitment bureau, gespecialiseerd in hoger opgeleide technische profielen (Bachelors, Masters en PhD’s)? Wilt u de werving en selectie van uw organisatie graag uitbesteden? Dan doet het u goed Rialto Recruitment eens te benaderen. Als selectiekantoor zijn wij al jarenlang actief in het rekruteren van ingenieurs en technische profielen in diverse sectoren. Daarbij hanteren wij een persoonlijke benadering, waardoor er gezorgd kan worden voor een perfecte match.

Uitbesteden van werving en selectie aan gespecialiseerd recruitment bureau

Het aantal hooggekwalificeerde werknemers is schaars, want veel van hen hebben al een job. Daarom kan de werving en selectie van nieuwe werknemers een tijdrovende bezigheid zijn en is het uitbesteden ervan een uitstekende keuze. Zo houdt u uw handen vrij en kunt u zich richten op uw corebusiness. Het uitbesteden van de werving en selectie aan Rialto Recruitment biedt zo zijn voordelen. Allereerst werken wij conform een zorgvuldige procedure in het vinden van de perfecte match. Daarnaast wordt u gedurende het gehele selectieproces op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en kunt u via een ontsloten klantenportaal de stadia real-time volgen.

Vind uw geschikte match bij Rialto Recruitment

Neem contact op met Rialto Recruitment en samen gaan wij op zoek naar de match voor de te vervullen functie binnen uw organisatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +32 (0)3 443 04 80. Het contactformulier is uiteraard ook een mogelijkheid bij vragen of voor meer informatie.

Contactgegevens

Wenst u meer info over onze diensten, aarzel niet ons te contacteren op +32 (0)3 443 04 80 of vul uw gegevens in via onderstaand contactformulier, dan contacteren wij u zo snel mogelijk.

Neem vrijblijvend contact op

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of via telefoon of mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Plan je route naar ons kantoor in Niel

Vul je vertrek adres in en bereken je route.