Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Wenst u een medewerker in vast dienstverband aan te werven?

Werving en Selectie

Wilt u de werving en selectie uitbesteden aan een ervaren recruteringspartner met diverse kantoren in Vlaanderen? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij Ombrelo, behorend tot de Rialto Recruitment groep. Als gespecialiseerd selectiekantoor in het aanwerven van administratieve, commerciële en technische profielen zijn zij de uitgelezen gesprekspartner in Vlaanderen. Hierbij zullen zij gegarandeerd voor de juiste match zorgen.

Het uitbesteden van werving en selectie van medewerkers aan een gespecialiseerd bureau biedt zo zijn voordelen. Vandaag de dag zijn hooggekwalificeerde werknemers niet eenvoudig te vinden, omdat velen al een baan hebben. Dit resulteert in een tijdrovende bezigheid terwijl u zich het liefst richt op uw core business. Bij Ombrelo werken we middels een vaste procedure voor het zorgvuldig vinden van de perfecte match voor uw bedrijf, en dit alles aan No Cure No Pay voorwaarden met optioneel mediaplan om de instroom te maximaliseren:

  • Opstellen functie- en bedrijfsprofiel;
  • Rekruteringsplan;
  • Screening van mogelijke kandidaten;
  • Rapportering en gesprekken;
  • Aanwerving;
  • Verdere opvolging.

In dit gehele selectieproces blijft u te allen tijde op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het vervullen van de functie binnen uw bedrijf. Bovendien kunt u via een ontsloten klantenportaal de verschillende stadia real-time volgen.

Neem contact op bij interesse

Bij interesse in het uitbesteden van de werving en selectie van uw toekomstige medewerkers neemt u contact op met Ombrelo. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +32 (0)3 443 04 81. Graag bespreken wij de mogelijkheden voor de te vervullen functies bij uw organisatie. Heeft u vragen? Wenst u meer informatie? Ook dan neemt u contact op met het bovenstaande telefoonnummer of het contactformulier.

Waarom met Rialto Recruitment samenwerken?
  • Jarenlange ervaring in deze nichemarkt
  • Een uitgebreide, up-to-date database gesterkt door een netwerk van ingenieurs en technische profielen
  • Contacten met eindejaarsstudenten via beurzen en andere kanalen
Heb je een specifieke vraag?

Contacteer dan een van onze teamleden.

Ons Team