Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Op zoek naar een moeilijk te vinden knelpuntprofiel, of heeft u een discrete zoekopdracht?

Direct Search

Onze expertise in het proactief zoeken naar hoger opgeleide technische profielen (Bachelors, Masters, PhD’ers), zorgt voor het succes van een aanwerving. We zoeken voortdurend profielen die als high potential bestempeld kunnen worden en zowel technisch actief zijn als commercieel of een management rol wensen op te nemen.

Ook in de zoektocht naar bestuurders om deel uit te maken van raden van advies, of raden van bestuur, kunnen wij een uitgelezen partner zijn.

We hanteren een persoonlijke aanpak naar onze klant toe: een dedicated searcher behandelt het dossier van A tot Z, hierdoor hebben zij één aanspreekpunt voor intake, rapportage, en afhandeling.

Directe of actieve search is voor ons maatwerk:

  • een grondige gezamenlijke voorbereiding
  • een duidelijke communicatie en rapportage over de vooruitgang.

Wij gaan met onze klant een resultaatsverbintenis aan om te zoeken naar de juiste kandidaat. Dit wordt bovendien aangevuld met onze garantie tijdens de proefperiode.

Wij zijn als direct search of headhunter bureau erkend door het Ministerie van Tewerkstelling onder nr. VG. HH. 704/B en beantwoorden aan de hoogste kwaliteitseisen op het vlak van (discrete) search en deontologische benadering.