Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Onze Waarden en Deontologie

Passie

passiev1Al onze consultants hebben een jarenlange ervaring in werving en selectie. Op basis van kwaliteitsvolle interviews gaan we de kandidaten screenen en matchen aan uitdagende functies die openstaan bij onze opdrachtgevers. We streven naar tevreden sollicitanten én klanten die samen kunnen bouwen aan hun verdere employer branding.

Teamwerk

samenwerkenv1Onze consultants werken sinds vele jaren voor ons kantoor. Ze zoeken en matchen de kandidaten als één team. Elke consultant weet alles over elke functie van zijn collega. Dit komt het succes van de dossiers ten goede om in een zo kort mogelijke tijd invulling te kunnen geven aan de vraag van onze klanten.

Verantwoordelijkheid

accountabilityv1Failure is not an option, doen wat er beloofd wordt is geen optie. Het is onze overtuiging. Onze klant geeft ons de verantwoordelijkheid om op zoek te gaan naar de beste kandidaat. Onze sollicitant geeft ons de verantwoordelijkheid om voor hem een nieuwe uitdaging te zoeken en om zijn professionele doorgroei waar te maken. Deze verantwoordelijkheid en het gestelde vertrouwen in ons is waar we het elke dag voor doen.

Integriteit en diversiteit

integriteitv1Man/vrouw, jong/oud, allochtoon/autochtoon, ongeacht welke religie, politieke of seksuele voorkeur: wij eisen dit van onze klanten, en we beloven dit aan onze sollicitanten dat eenieder voor elke functie dezelfde respectvolle service zal verkrijgen.

Transparantie

transparantieV1Duidelijke afspraken op papier, een zeer goed gedefinieerde procesflow, transparante prijsstelling en via een real time portaal het kunnen volgen van de procedure maakt dat we naar de klanten én de sollicitanten toe de garantie geven ten allen tijde op dezelfde professionele manier te blijven communiceren.

 

Federgon

Deontologie, in al onze processen, in ons denken, maar ook als persoonlijke waarde van elk teamlid bepaalt onze dagdagelijkse omgang met kandidaten, met klanten, met leveranciers, …, kortom met alle stakeholders.

Wij hebben dan ook het Federgon kwaliteitscharter onderschreven in het kader van ons nieuwe RSS Certificaat kwaliteitslabel.

Meer weten over de Federgon waarden, het onderscheidend karakter van een gecertificeerd bureau, …., kortom de laatste trigger om te beslissen om met een kwaliteitsbewuste partner in zee te gaan?? Lees dan zeker de volgende documenten:

Federgon kwaliteitscharter
Federgon Deontologische code RSS
Federgon Creating the perfect match