Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Nancy Scheyltjens

Associate Partner | Executive Search Consultant

Nancy behaalde in 1994 haar diploma als master Handelswetenschappen-Accountancy en Fiscaliteit. Naast deze opleiding volgde zij ook een opleiding tot sportcoach en voedingsadviseur.
Ze startte haar carrière als financieel auditor bij Arthur Andersen en KPMG.

In 2000 besloot ze om aan de andere kant van de tafel werkzaam te zijn als business analyst manager bij Johnson&Johnson (Lifescan). Daar maakte ze een doorlichting van het bedrijf volgens het kwaliteitssysteem “The Signature of Quality”. Door haar passie om zoveel mogelijk bedrijven te optimaliseren ging ze vanaf 2001 verder om ook andere bedrijven door te lichten om er vervolgens verbeterprocessen te implementeren. Dit deed ze in zowel KMO omgevingen als in Multinationals. Zij werkte niet enkel als consultant maar ook als crisismanager in vaak uitdagende omstandigheden. Binnen deze opdrachten was zij ook verantwoordelijk voor de creatie van nieuwe functies en het zoeken van de geschikte kandidaten. Zij volgde in 2012 een manama Forensic Audit en wordt sindsdien ook regelmatig ingezet om fraude in bedrijven te voorkomen, te detecteren en te behandelen. Zij is de co-auteur van het boek “Stappen in een Antifraudebeleid” waarin zij een model ontwikkelde om het integriteitsmanagement in een onderneming te auditeren.

Naast haar economische carrière is zij ook sinds 1997 steeds actief geweest als sportcoach en voedingsadviseur met als oog de mens gezonder te laten leven zodat dit ook de prestaties op de werkvloer ten goede komt. Zij is ook de begeester geweest van de Nordic Walking rage in 2004-2007 en is de auteur van het boek “Nordic Walking, wandelen met elke vezel van je lijf”.

In juni 2017 vervoegde zij het team van Patrick Van Lijsebetten bij Rialto Recruitment en Atlantae. Haar drijfveer om dit te doen is om bedrijven en mensen optimaal te kunnen laten functioneren door de juiste match te maken tussen de mens, zijn leidende functie en het bedrijf.

Door haar > 20 jarige carrière in de B2B industrie bouwde zij een ruime ervaring op die zij graag inzet om de executive search activiteiten binnen Rialto Recruitment en Atlantae verder te helpen uitbouwen.