Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Magali Mettens

Management Assistant

Magali behaalde in 2002 haar Bachelor in Toegepaste Informatica aan de HONIM (Hoge school voor Wetenschap en Kunst). Nadien ging ze aan de slag als Sales Assistant bij International Factors. International Factors werd later een 100% dochter van de KBC Groep en bijgevolg wijzigde de naam van de firma naar KBC Commercial Finance.

Na 10 jaar dienst nam haar carrière een nieuwe wending en belandde Magali op de dienst HR als HR & Management Assistant waar ze de dagdagelijkse taken binnen het HR gebeuren “on the job” ging aanleren. Eens alle taken onder de knie, evolueerde ze naar HR Officer & Management Assistant van de CEO en COO – CFO en fungeerde ze ook als wagenparkbeheerder. Ze fungeerde als vast aanspreekpunt omtrent diverse aspecten binnen het bedrijfsgebeuren (HR, loonadministratie, vertalingen, Event-planner, wagenparkbeheerder, first point of contact voor het personeel, leveranciers, auditors, enz…).

Na 15 jaar dienst heeft ze beslist om KBC Commercial Finance te verlaten en dichter bij huis te gaan werken.

In mei 2018 vervoegde ze het team van Patrick Van Lijsebetten bij Rialto Recruitment.

Continu bijleren is haar drijfveer, ze hoopt in de toekomst haar kennis en competenties nog te kunnen versterken om een efficiënte ondersteuning te kunnen bieden aan het Rialto Team.

Haar motto: Niets is krachtiger dan positief in het leven te staan want het leven is als zeilen, ook met tegenwind bereik je uiteindelijk je doel en kom je er sterker uit.
Carpe Diem (Pluk de dag) en keep smiling!