Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Ludo Quanten

Senior Recruitment Consultant

Nadat hij in 1973 zijn studies als Programmeur Analist bij Ananlytices behaalde, startte Ludo zijn loopbaan als analist-programmeur bij Colruyt NV .
Vijf jaar later stapte hij over naar Sperry New Holland als Project leider voor de uitbouw van een Europees Datacenter in Ukkel.
Om dan in 1980 te starten in verschillende sales functies voor grote IT bedrijven zoals, ICL, Data General, Prime Computer, Computer Associates, Platinum Technology.
Van Accountmanager werkte Ludo zich op tot Business Unit Manager Benelux .
In juli 1999 startte Ludo zijn eigen bedrijf in de Sales en Consultancy markt en deed Business Development voor verschillende nieuwe bedrijven welke nog niet actief waren op de Benelux markt
Onlangs kwam Ludo aan boord van Rialto Recruitment.
Met meer dan 35 jaar ervaring in Sales en Marketing is hij een consultant met ervaring in aanwervingen en een specifiek specialist die alles omtrent recruitment uitvoert tot grote tevredenheid van de eindklant.
Ludo heeft alles voor het werven en selecteren van nieuw personeel rekening houdend met de functie-eisen zodat de juiste persoon een openstaande positie kan in vullen.