Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Lien Pauwels

Recruitment Consultant

Lien behaalde in 2017 haar diploma in de criminologische wetenschappen aan de KU Leuven.

Sinds 2018 bouwt ze mee aan de groei van Rialto Recruitment vanuit het kantoor op C-mine Genk.

“Klanten en kandidaten tevreden stemmen, is voor mij het absolute streefdoel. Ik zet alles op alles om kwalitatieve en duurzame matches tussen kandidaten en bedrijven te realiseren.
Eigenlijk is een Recruiter een vertrouwensfiguur voor beiden”, zegt Lien.

Ze gaat zorgvuldig te werk bij de screening van kandidaten. Een grondig intakegesprek is de basis voor succes. De menswetenschappenlijke inzichten die Lien tijdens haar opleiding opdeed, kan ze ook in haar functie van recruiter in de praktijk toepassen.

“Ik ben heel leergierig. Als recruiter volg ik nieuwe technische en technologische ontwikkelingen want je moet mee zijn met de sector. Bedrijfsbezoeken zijn voor mij ook heel leerrijk.”

Eenmaal de kandidaat aan de slag is bij de klant, volgt Lien de samenwerking drie tot zes maanden op.
De kandidaten op de shortlist voor wie de klant uiteindelijk niet gekozen heeft en die hun zoektocht naar hun droomjob wensen verder te zetten, verwijst Lien naar haar collega Silke die actieve search doet.

“Het feit dat we met onze klanten een exclusieve samenwerking aangaan, is als het ware een soort kwaliteitslabel. Tot ons klantenporfolio behoren heel wat recurrente bedrijven.

Dat is de mooiste waardering die je als Recruiter kunt krijgen”, besluit Lien.