Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Herman Arkens

Associate Partner Consultant

Herman begon zijn carrière in de automatische identificatie als product engineer.
Naast het op maat ontwikkelen van toepassingen voor barcodebeheer was hij ook actief als pre-sales en later sales voor deze toepassingen.
Na een overstap naar ERP-integratie kwam hij in aanraking met IT-consultancy en raakte hierdoor gefascineerd. Niet alleen het contact met de consultants en de match maken met klant spraken hem aan maar ook het constante bijleren, lagen hem.
In deze niche ging hij dan ook verder van Account Manager naar Business Unit Manager voor een internationale groep en kwam zo steeds meer terecht in het recruitment van de consultants.

Door zijn grote nieuwsgierigheid en verlangen om zijn klant een zo perfect mogelijke medewerker voor te stellen, was een sterke implicatie in het selectieproces een logische stap.
Uiteindelijk werd het recruitment proces zijn hoofdtaak.

Na een korte stap buiten recruitment en IT, in de niche van de invoer en verdeling van zeer exclusieve keukenapparatuur, om persoonlijke redenen kwam hij terug om zich nu volledig toe te leggen om wat zijn grote passie is geworden: werving en selectie.

In 2021 vervoegde hij het team van Rialto na reeds eerdere contacten.

“De visie van Rialto, het kandidaat gerichte proces en de brede waaier aan technische functies bieden een mooie uitdaging. Elke dag leer je iets bij van klanten en kandidaten zodat je nog beter de match kan gaan maken tussen beide”.