Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Gwenn Van de Wal

Recruitment Consultant

Gwenn maakte in 2012 kennis met de rekruteringswereld. In zijn eerste job als administratief recruiter verdiepte hij zich in IT-, technische en ingenieursprofielen en nam hij gaandeweg ook meer rekruteringstaken op zich.

In oktober 2015 kreeg hij de kans om als Recruiter bij Rialto Recruitment te starten.

“Er zijn behoorlijk wat rekruteringsbureaus op de markt, maar het Rialto-verhaal heeft me enorm overtuigd. De bewuste keuze om exclusief voor de opdrachtgever de vacature in te vullen, en dus niet volgens het ‘no cure no pay’ systeem te werken, sprak me enorm aan. Ik heb geen technische achtergrond, wel een brede interesse in wetenschappen en voel me bij Rialto als een vis in het water.

Patrick en Ellen zijn vanaf het begin voor mij echte ‘mentoren’ geweest. Er is hier een enorme technische kennis in huis. Alle collega’s getuigen van een gedegen professionalisme en integriteit”, zegt Gwenn.

En dat zijn de voorwaarden om tot het vooropgestelde resultaat te komen, zowel voor de opdrachtgever als voor de kandidaat.

“Zelf hecht ik enorm veel belang aan de menselijke factor. We zijn tenslotte bezig met de toekomst van de mensen. Een kandidaat stop ik niet meteen in het hokje van de vacature. Ik check eerst in welke richting hij of zij wil evolueren. Ik hoop dat Rialto Recruitment kan blijven verder werken volgens dezelfde normen en waarden en we ons ‘familiaal’ karakter kunnen behouden nu we tot de Proman groep behoren”, besluit Gwenn.