Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Brent Belmans

Business Developer

Als eerste Job bij Ultimo Software Solutions als Business Developer werd ik door jullie gerekruteerd.

Na het jammere vertrek bij Ultimo omwille van Corona ben ik via Ellen terug bij Rialto terechtgekomen, maar dit keer om bij Rialto zelf aan de slag te gaan.

Ik had zelf al ervaren hoe er bij Rialto gewerkt werd door het contact met Ellen en de werkwijze die ze hier hanteerden. Wat hier vooral in het oog sprong was dat Rialto werkt met mensen en niet met producten. Dit nam sterk de bovenhand door de opvolging die maandelijks door Ellen plaats vond toen ik bij Ultimo gepositioneerd stond.

Leuk om te horen dat Rialto ook achteraf nog bezig is met hun geplaatste kandidaten om te horen of alles in orde is en ze eventueel met iets kunnen helpen.

Als Business Developer bij Ultimo heb ik mijn eerste stappen in de Sales wereld kunnen zetten. Deze kan ik zeker als basis gebruiken bij Rialto en zo verder ontwikkelen om mee te helpen aan de groei van Rialto.

Samen met Patrick vormen we het eerste Sales team en zullen we dit met 100% inzet en motivatie verder uitbreiden.

Tijdens de corona periode toch uitbreiden getuigd van een zeer gezonde firma en hier moest ik dan ook deel van uitmaken. Samen gaan we de strijd aan en gaan we er het beste van maken.

Ik ben trots om hier te mogen starten!