Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Anouk Lejeune

Recruitment Consultant

In 2007 behaalde Anouk haar bachelor sociaal-cultureel werk.
Daarna heeft ze intensief begeleid bij hun integratie in de maatschappij als maatschappelijk werker bij OCMW Antwerpen.
Dankbaar kijkt ze terug naar dat begin van haar carrière. Het heeft ervoor gezorgd dat ze mensen haarfijn kan lezen en kan empoweren.
Daar plukt ze als recruiter de vruchten van. Psychologie is een grote fascinatie van Anouk. Wat hebben mensen nodig om het beste uit zichzelf te halen?
Dat is de beweegreden geweest om de Practitioner en Master Practitioner Neuro Linguïstisch programmeren te behalen.

Daarnaast is Anouk creatief en ondernemend. Zo heeft ze gewerkt als fotograaf en IT consultant. Toch kwam ze het meeste thuis bij haar carrière als recruiter.
Aanvankelijk startte ze op in een tijdelijke rol als uitzendconsulent bij Tempo-Team. Vrij snel is ze daar kunnen doorgroeien naar de unit Medica en heeft ze exclusief samengewerkt met FOD Justitie. Voor alle gevangenissen in Vlaanderen rekruteerde ze verpleegkundigen en psychiatrisch verpleegkundigen. Het gaf een grote voldoening om een close contact op te bouwen met de contactpersonen van FOD Justitie, de klant echt te kennen. Dat resulteerde in starters die zich op lange termijn engageerden, ook al werkten ze met uitzendcontracten. Daar is de smaak van werving en selectie bevallen.

‘Mijn hoogtepunt als recruiter is wanneer mijn starter een tijdje werkt in het nieuwe bedrijf. Het moment dat zowel de klant en de kandidaat je vertellen dat de match een schot in de roos is!
Die ethiek en kwalitatieve manier van werken voel ik bij Rialto ook sterk ingebed.’
Door haar onderdompeling in web design en frontend development is ze haar curriculum als IT recruiter bij Planet Talent begonnen. Dat technische aspect en de drive die kandidaten daarvoor hebben boeien Anouk uitermate. Bij Rialto kan ze zich technisch blijven verdiepen en ontwikkelen in Executive Search.

‘Het vakmanschap dat ik bij Rialto terugvind is exact de reden waarom ik eer haal uit rekruteren!’