Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Headhunting bureau

Headhunting bureau

Bent u op zoek naar een headhunting bureau in de buurt van Antwerpen? Omdat u als ondernemer zijnde op zoek bent naar werknemers? Dan bent u bij Rialto Recruitment aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het aanwerven van (technische) Bachelors, professionele en academische masters (Ing/Ir) en wetenschappelijke profielen (PhD). Daarbij is onze zoektocht te allen tijde persoonlijk en kunt u rekenen op deskundige consultants die over de benodigde technische kennis beschikken. Samen met u gaan we een resultaatverbintenis aan om te zoeken naar de geschikte kandidaat.

Executive search door headhunters van headhunting bureau Rialto Recruitment

Middels executive search gaan onze headhunters proactief op zoek naar hoger opgeleide technische profielen in diverse sectoren, zoals life sciences, chemie, elektronica, (machine)bouw en automatisering. Voor ons als headhunting bureau is executive search te allen tijde maatwerk. Zo worden er op voorhand een aantal afspraken gemaakt. Denk aan het tijdsbestek, de hoeveelheid kandidaten en de manier waarop kandidaten worden aangeleverd. Vanzelfsprekend is onderlinge communicatie en rapportage over de vooruitgang hierbij ook van belang. Eén van de headhunters zal uw aanspreekpunt zijn voor zowel intake, rapportage als afhandeling tijdens de executive search.

Geïnteresseerd? Contacteer ons!

Heeft u interesse in diensten van headhunting bureau Rialto Recruitment? Wacht niet langer en neem contact met ons op voor het doorspreken van de functie die u vervuld wilt hebben. Wij kijken uit naar een effectieve samenwerking en het vinden van de geschikte kandidaat voor uw organisatie. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier of via het volgende telefoonnummer: +32 (0)3 443 04 80. Onze headhunters zorgen gegarandeerd voor de juiste match tussen u en de geschikte kandidaat middels executive search.

Contactgegevens

Wenst u meer info over onze diensten, aarzel niet ons te contacteren op +32 (0)3 443 04 80 of vul uw gegevens in via onderstaand contactformulier, dan contacteren wij u zo snel mogelijk.

Neem vrijblijvend contact op

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of via telefoon of mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Plan je route naar ons kantoor in Niel

Vul je vertrek adres in en bereken je route.