This website uses cookies. More information Do not show this message
Waar staan wij voor?

Over Rialto Recruitment

Beste klant, zeer gewaardeerde sollicitant, graag start ik met jullie beiden te bedanken voor het bezoek aan onze website.

Vanuit de nood aan een meer gepersonaliseerde aanpak bij een sollicitatieproces, hebben wij in 2001 ons Executive Search kantoor boven de doopvont gehouden. Weg van het onpersoonlijke wat we teveel terugvinden bij een aantal van onze collega interimkantoren en recruteringsbureau’s, hebben wij vanaf dag 1 beslist dit anders te gaan aanpakken.

Luisteren naar de echte noden van de klant, zich inleven in het bedrijf, peilen naar de gezochte competenties, is de start van elke search opdracht. Dit gaat verder dan antwoorden op de vraag “Wij zoeken een mechanical engineer, sturen jullie ons wat CV’s door?

Patrick Van Lijsebetten
Gedelegeerd Bestuurder

Omgekeerd ook, zijn de risico’s voor onze sollicitanten, om een baan in te ruilen voor een nieuwe uitdaging die wij voorstellen niet min. Wat als het bedrijf toch mooier verkocht was als wat het in werkelijkheid is? Een sollicitant die met een ontevreden gevoel achterblijft, en een paar maanden later alsnog een ontevreden klant ook.
Wij gaan op zoek naar de “echte ambassadeurs” om bij onze gerespecteerde klanten te gaan bouwen aan hun nieuwe professionele challenge, om zelf ook hun carrière vorm te geven.

En om dit alles te verwezenlijken, dank ik elke dag mijn team, voor hun persoonlijke betrokkenheid zowel bij onze klanten, als samen met onze sollicitanten. Zij versterken elke dag onze Rialto brug tussen klant en sollicitant.