Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Ascento

ASCENTO: Of u nu in de publieke, de non-profit- of de private sector actief bent, onze experts in talent mobility vertrekken van een totaalbenadering: talent aantrekken, behouden, ontwikkelen, oriënteren en heroriënteren lopen in elkaar over. Op die manier streven we ernaar om elk talent binnen de onderneming op zijn/haar maximale toegevoegde waarde in te zetten. Met meer dan 35 jaar ervaring vinden we voor elke organisatie en elke situatie een passende HR-oplossing. Het is dan ook niet voor niets hun ambitie om een waardevolle partner te zijn voor klanten, kandidaten en freelancers.

Met een talentmanagementbeleid op maat stimuleert u de ontwikkeling en inzetbaarheid van uw werknemers. Door voldoende aandacht te besteden aan talent management creëert u een situatie waarin al uw werknemers zich tevreden, gemotiveerd en uitgedaagd voelen in hun job.

  • Development Center
    Medewerkers behouden, ontwikkelen, (her)oriënteren en samen met uw organisatie laten evolueren is belangrijk voor het succes van uw bedrijf.
  • Oriënteringscenter
    Begeleiden van medewerkers naar een andere job binnen of buiten uw organisatie, op een positieve manier en met aandacht voor hun talenten.
  • Coaching en Workshops
    Met de juiste coaching veel meer uit uw werknemers en managers halen. Onze consultants adviseren u graag bij het opzetten en uitvoeren van een coachingtraject.

Meer info bij ann.sterckx@ascento.be

Moet u afscheid nemen van een collega? Ondergaat uw bedrijf momenteel een reorganisatie? Of verdwijnen er een aantal topfuncties? Onze coaches helpen uw ontslagen medewerkers via professionele en resultaatgerichte outplacementbegeleiding in de zoektocht naar een nieuwe, passende job.

Via een combinatie van individuele begeleiding en groepssessies helpen wij de deelnemers om zich te heroriënteren en om de nodige vaardigheden te ontwikkelen waarmee ze sterk staan op de arbeidsmarkt. De ontslagbegeleiding van Ascento begint zodra de werkgever het ontslag communiceert, zo heeft de werknemer vanaf het begin één duidelijk aanspreekpunt waar hij met al zijn vragen terechtkan.

Iedereen die bij ons het outplacementtraject volgt krijgt ook automatisch toegang tot My Ascento, een innovatief online platform dat 24/7 toegang geeft tot loopbaanoplossingen.

Meer info bij bart.mortier@ascento.be

Bij Ascento hebben we jarenlange ervaring in interimmanagement. We helpen zowel bedrijven die op zoek zijn naar tijdelijke ondersteuning als ervaren profielen die op zoek zijn naar een freelance-opdracht.

Dankzij ons uitgebreide netwerk en screeningsproces brengen we voor elke interimopdracht de juiste expert en werkgever bij elkaar. Ascento helpt u bij de zoektocht naar de juiste expert voor uw bedrijf. Onze professionals leiden specifieke processen in goede banen, verfijnen uw strategie of vervangen een afwezige manager.

Uw interimmanager gaat aan de slag als zelfstandige freelancer of freelancer op uitzendbasis. Dankzij deze flexibiliteit vergroten we het aantal mogelijke kandidaten voor uw vacature. Met een interimmanager injecteert u uw bedrijf met externe expertise, visie en daadkracht en boekt u snel resultaten.

Meer info bij inge.peeters@ascento.be